Άριστη σχέση ποιότητας - τιμής...

...με νέα σχέδια συνεχώς...

και δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες ΛΙΑΝΙΚΗΣ άνω των 20€ !


⚠️ Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 20€ ❤️


-LA-1093

Διατίθεται σε χονδρική και λιανική πώληση.

γυναικείες τσάντες χονδρική, ginaikeies tsantes xondriki, γυναικειες τσαντες χονδρικη


Αποστολές 

Όλες οι παραγγελίες στέλνονται αυθημερόν εφόσον έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 11:00. Παραγγελίες καταχωρημένες μετά τις 11:00 ή Σαββατοκύριακα ή αργίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Η κατάσταση της παραγγελίας, ο αριθμός φορτωτικής και οι λεπτομέρειες μεταφοράς σας αποστέλλονται μέσω email ή sms. 

Οι αποστολές γίνονται με διάφορους τρόπους και διαφέρουν ανάλογο την περιοχή και την ποσότητα των εμπορευμάτων. Συνήθως οι παραγγελίες στέλνονται με την υπηρεσία courier του ταχυδρομείου ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ http://www.elta-courier.gr , με τα ΕΛΤΑ www.elta.gr και με μεταφορικές εταιρίες ανάλογο την κάθε περιοχή. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής καθώς και το κόστος. 


Τρόποι πληρωμής 

1. Αντικαταβολή με courier ή με ΕΛΤΑ (πληρώνετε το αντίτιμο της συνολικής παραγγελίας σας στον διανομέα της courier κατά την παράδοση της παραγγελίας σας)

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (πληρώνετε το αντίτιμο της συνολικής παραγγελίας σας με κατάθεση τραπέζης σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας).


Κόστος μεταφοράς 

Παραγγελίες Λιανικής:

  •  Για παραγγελίες λιανικής άνω των 20ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν και για μικρότερης αξίας είναι 5ευρώ. Κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας, θα σας εμφανιστεί το κόστος μεταφορικών.
  • Για τις παραγγελίες λιανικής οι τιμές που βλέπετε είναι όλες με ΦΠΑ. 


Επιστροφές προϊόντων 

Μπορείτε να προχωρήστε σε επιστροφή ενός προϊόντος εφόσον είναι ελλατωματικό σε διάστημα 7 ημερών αφού το παραλάβετε. Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία και να μην είναι σπασμένα ή γρατσουνισμένα. Σε άλλη περίπτωση η επιστροφή τους δεν θα γίνεται αποδεκτή. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη. Τα προϊόντα που είναι σε προσφορά ή με ειδική έκπτωση δεν επιστρέφονται.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο για ελλατωμικά προϊόντα και εντος 7 ημερών από την παραλαβή τους.

Σε περίπτωση επιστροφής ελλατωματικού προϊόντος γίνεται αλλαγή με ίδιο ή ανάλογης αξίας προϊόν. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

LA-1093

  • Κωδικός: LA-1093
  • 22,40€Σας προτείνουμε:

LA-1074

LA-1074

23,80€

LA-1084

LA-1084

28,00€

LA-1087

LA-1087

22,40€

ΤΣΑΝΤΑ MARRONI M-1637
Λουράκι LU-3